|
Регистрация | Правила | Пользователи | Социальные группы | Календарь | Поиск | Сообщения за день | Все разделы прочитаны |
|
Опции темы |
03.09.2009, 17:31 | #21 |
Re: Отключается ЭлектроУсилительРуля. Не баян.
SityD, Саша, а шо, есть такие "колдуны" на заметке? Буду признателен.
|
|
Скажи форуму спасибо :))
|
|
03.09.2009, 22:59 | #22 |
На рахунок першого ясно.... А друге...., EPS не належить до "електрики", а до "рульового"" і гарантія на нього 3роки, або 100т.км.... |
|
04.09.2009, 00:09 | #23 |
если по логике... рейка- это рулевое.
а ЕУР-ето електрика...но аж никак не рейка |
|
04.09.2009, 01:43 | #24 | |||||||||||||||||||||||
Електропідсилювач - це частина рульвої колонки і міняється разом з нею... ...і якщо вже заглиблюватися в логіку, рульова колонка - це частина рульового механізму, який не відноситься ні до "ходової", ні до "електрики".... До "електрики" відноситься: освітлення, двірники, склопідіймачі, підігрів сидінь і зеркал, прикурювач, генератор, акумулятор, релюшки з запобіжниками і проводкою, центральний замок...... ....а ЕБУ - це вже двигун, Електропідсилювач - це "рульове", АБС-це гальмівна система...... |
||||||||||||||||||||||||
04.09.2009, 12:36 | #25 | |||||||||||||||||||||||
А шо ты думал? Канешно есть.....он не может не есть... Как нить встретимся на оболони я тя к нему отвезу.......там такой жук что разберётся в любой проблеме я надеюсь что и в этой 451-941-537 ныряй до менэ.....обсудим Так как проблемка не в механике а в электрике и довольно у многих проявляется, пора ужо с ней покончить или найти причину её возникновения и обезвреживания |
||||||||||||||||||||||||
04.09.2009, 13:30 | #26 |
|
|
17.09.2009, 19:40 | #27 | |||||||||||||||||||||||
+1 Мужики если решите эту проблему маякните, у меня ьаже ситуация - отключается усилитель. Буду признателен $$$. |
||||||||||||||||||||||||
20.09.2009, 14:09 | #28 |
Минулої суботи замінили мені рульову колонку в зборі, все по гарнтії..., чим залишився дуже задоволений(якась гарантія таки є), причому ніхто мені нічого не парив на рахунок доріг і експлуатації. коли вперше вимкнувся - зчитали помилку, записали в книжку і витерли її, сказали як ще раз таке буде приїздити на заміну... Після другого разу за тиждень замінили...
Ось така в мене історія спілкування з офіційним сервісом.... |
|
07.10.2009, 22:16 | #29 |
red так чем закончилась твоя эпопея?!
З.Ы. На прошлой неделе жена каталась, звонит в истерике, говорит руль не крутится, перезапустила двигло и все норма. А вот на днях и у меня повторилось, выехал со двора, еду прямо, смотрб есп горит и руль деревянный такой, тоже "ребутнул" систему и все норма, но сцыкотно както, гарантии на электрику нет, два года авто, а цены ну совсем не радостные... |
|
07.10.2009, 23:13 | #30 |
|
|