|
Регистрация | Правила | Пользователи | Социальные группы | Календарь | Поиск | Сообщения за день | Все разделы прочитаны |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#11 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() Скажи форуму спасибо :))
|
|
![]() |
#12 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]()
yarik911, тоді домовимось як там на наступну буде
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]()
недавно поставив ГБО 4-го покоління на Каллані...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]()
і як враження від гбо? ціна, розхід, заморочки з перереєстрацією?
|
|
![]() |
![]() |
#16 | |||||||||||||||||||||||
![]()
Враження поки що тільки позитивні, але є один мінус (ну крім місця в багажнику)-- після їзди на газу і стоянки близько 8год стала погано заводитись (треба довше крутити стартером). Ціна = 4800, якшо цікавить конкретніше що саме ставив- питай, реєстрація = оцінка експерта 300грн, заміна тех паспорта 680грн, прискорення процесу 150грн, + обовязкова відсутність штрафу. Розхід: перший балон (36л) =8,2л/100км, поїхав донастроїти-- зараз катаю другий балон(37л) рзхід думаю буде такий же, мо трохи менший... |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]()
Доречі а який утебе розхід на бензині? траса місто змішаний? у мене 70%траси 30% міста розхід= 7-7,2л?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]()
У мене розхід в основному все по місту (приблизно 9л) а як вибираюсь на трасу + місто 70%місто 30% траса то приблизно 8л. Але чесно кажучи я конкретно не заміряв.
|
|
![]() |
![]() |
#20 |
![]()
В мене завжди по нашому місту на 1.4мт виходить більше 10л., але в мене завжди поїздки на невеликі відстані 4-10км. і я завжди грію машину 4хв.(літо)-15хвилин(зима, деколи і за цей час не можу толком розморозити машину), плюс я майже завжди їду в пікові години. За минулу зиму я може кілька разів включав третю передачу, а так все перша-друга та нейтралка. Тому вважаю, що може так і має виходити. На СТО питався, на що отримав відповідь від Романа(той що сидить на холдінгу біля магнітол), що в нього на daewoo sens виходить по місту 14л, так що в мене ще нормально виходе. Просто супер відповідь
![]() Щодо удосконалення, доробки, доукомплектації то я нічого такого не робив. Навіть вікна не затонував. Хіба коврики купив в салон ![]() Третій рік збираюся купити диски, щоб були на зимовий(літній) комплект резини. Спочатку хотів литі, але розчарувався, що всі вони не підходять по наших параметрах 5.5jx14, 4x100, ET46, DIA 54.1. А ставити всяке г... через проставочні кольца в мене немає бажання. Знаходив репліку WSP за 100 доларів штука http://wspitaly-wheels.com.ua/wsp_it...y_hyundai.html, але так і не назбирав на такі. Зараз думаю купити стальні до зими Storm Wheels YA-523 (R14 W5.5 PCD4x100 ET45 DIA54) http://ava.ua/product/294019/ , Їх ціна десь по 350 грн. за штуку. Але зараз чомусь їх ніде немає в наявності. Тай на деяких сайтах я находив, що в них розміри не зовсім такі як на акценті: ET38-40, DIA56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |