| 

| 
		#1 | 
| 

Всем привет,  

стук в рулевой колонке. Подскажите, есть возможность поменять крестовину и какая подходит?  | 
|
| 
		 | 

| 
![]() Скажи форуму спасибо :)) 
	 | 

| 
| 

| 
		#2 | 
| 

Привіт земляче!! ну аби тобі дати пораду нам потрібно знати яка саме в тебе машина якого року і яка комплектація, як що стук йде саме від рейки то бувають випадки коли можна підтягнути спеціальну втулку і стук пропадає але зазвичай потрібно робити ремонт рейки з заміною сальників і втулки , також є рейки з ГПК (гідропідсилювач керма)і електрорейкиі вони  кардинально відрізняються, яка в тебе ми не знаємо . Наприклад я все в своїй машині роблю сам і вартість роботи тут не головне, просто я добре вмію це робити маю необхідні інструменти і мені подобається крутити гайки, але в рейку я сам не лізу , бо там багато ньюансів і потрібний спеціальний знімач для внутрішнього сальника , потрібно полірувати шток і таке інше тому пораджу тобі звернутися до майстрів які спеціалізуються на рейках .

| 
|
| 

Творіть добро! принаймні спробуйте......  | 
|
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#3 | 
| 

Santa Fe 2012 рік, 2.2 дизель, автомат. Саму рейку зробили, сказали міняти рульову колонку. На скільки я розумію є 2 хрестовину, верхня і нижня. Тільки нижня може стукати ? Чи є можливість поміняти ? 1639 по розмірах підходить.

| 
|
| 

Последний раз редактировалось opera_3000; 05.07.2021 в 12:32.  | 
|
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#4 | 
| 

Підходять хрестовини Toyo ST-1639 і GMB ST-1639 також причиною стуку можуть бути відсутність пластикового кільця і неправильно (не на місці) встановлено пружинний хомут!  
		 | 
|
| 

Творіть добро! принаймні спробуйте......  | 
|
| 
		 | 

| 
![]()  | 

| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |

|