![]() |
#31 |
![]() И у меня, растет из года в год)) Два года хочу что то уже сделать не доходят руки или ноги ![]() |
|
Последний раз редактировалось target; 13.04.2019 в 23:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() Скажи форуму спасибо :))
|
|
![]() |
#32 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |||||||||||||||||||||||
![]()
Кріплення кабеля датчика обертів колеса. Система ABS. На 1.4 цеї системи штатно немає. Ці отвори у Вас мали бути просто заклеєні. |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
2008 год, турок, пробег будет под 130000, по моему только появляется намек на ржавчину в этом месте, после мойки рассматривал арки, то показалось что начали появляться мелкие точки-изъяны аля намеки на будущую ржавчину, буду наблюдать дальше, плюс наверное по теплу зафигачу туда сала пушечного, оказывается там можно всё залить изнутри, но узнал я об этом только недавно, думал что только лонжероны и пороги в нашей машине можно задуть, каждый год стараюсь туда мовиля влить.
Мені здається що з повноцінними підкрилуками було б ще хуже. Схоже що луцька зборка більш активніше гниє. Підкрилки у мене стандарні - машина поки тримається але щось схоже на прояв іржи починається. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Последний раз редактировалось ЮРА; 15.04.2019 в 11:46. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
![]()
Повноцінні підкрилки поставив щойно вони з"явились в Україні. Попередньо вимивши і обробивши арки. Тепер там живуть павуки і натяку на рижу подругу не спостерігаю. Доречі, не засверлював ніде, ні в арках ні в крилах ні в бамперах.
|
|
![]() |
![]() |
Cказали cпасибо: | Penitrator (15.04.2019) |
![]() |
#38 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |