03.09.2009, 19:38
|
|
Поблагодарил(а): 9
Поблагодарили 133 / 90
|
|
Re: Можно ли продать авто растаможеное "на ИНВАЛИДА"
 |
Цитата: |
 |
|
|
|
|
|
|
|
...представляти мої інтереси в оргаах Државтоінспекції МВС України та перед ії співробітниками, в будь-яких інших органах та організаціях незалежно відпідпорядкування, форм власності та належності, перед страховиками, перед суб'єктами господарювання, що є виконавцями технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів з усіх питань щодо експлуатації та обслуговування легкового автомобіля належного мені на підставі Свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу серії БЛА- БЛА- БЛА
Для чого представнику надається прово:
- подавати від мого імені документи, включаючи заяви, одержувати документи;
- визначати місце стоянки автомобіля;
- у строки, визначені законодавством та технічними умовами експлуатації, подвавти транспортний засіб для проведення державного технічного осмотру а також для технічного обслуговування;
- одержувати тимчасовий реєстраційний талон, дублікат реєстраційного документа у разі його втрати;
- розписуватися за мене в документах, сплачувати належні з мене платежі, податки та збори;
- страхувати автомобіль на випадок викрадення, пошкодження,ДТП, тощо у відповідних страхових компаніях з правом отримання відшкодування грошових коштів в цих же установах;
- вчиняти інші юрідично значущі дії, пов'язані з цією довіреністю.
Для виконання наданих повновжень представник має право експлоатувати та використовувати автомобіль відповідно до його цільового призначення.
Довіреність видана БЕЗ ПРАВА ПЕРЕДОРУЧЕННЯ строком на три ТРИ роки та дійсна........ |
|
 |
|
 |
|
как по- мне- то не совсем генеральная)
|

Многие скажут, что крот не птица,
но если дать по рылу ногой, он, сука, летит!
Потому что природа - волшебная сила.
(с) В. Галыгин
...а я ведь я и в Цари записаться могу!
-Кто тут последний в Цари?!
-никого???! ...тогда - я первым буду!
...Карету мне!!! Карету!!!!
|
|
|