|
Регистрация | Правила | Пользователи | Социальные группы | Календарь | Поиск | Сообщения за день | Все разделы прочитаны |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#191 |
![]()
Aero, поставки всё время меняются, ничего не поделаешь, к тому же одновременно на разных заправках ОККО могут быть разные поставки. Мне румыния тоже не очень, но не хуже лисичанска. А на Лукойл я даже не езжу, они торгуют отстойным русским топливом.
|
|
![]() |
![]() |
![]() Скажи форуму спасибо :))
|
|
![]() |
#192 | |||||||||||||||||||||||
![]() Похоже, Лукойл в Одессе - вообще отдельный разговор ![]() Судя по этому, Лукойлу в принципе доверять можно.
|
||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
![]()
Aero, по расходу не очень + писали, что российское топливо худшее в Европе (давненько, правда). Не даром туда дизеля все боятся возить, а не только японцы, как у нас. Последние тесты по ДТ тоже не в пользу Цыбули http://www.autoconsulting.com.ua/article.php?sid=18671
|
|
Последний раз редактировалось romadone; 06.08.2011 в 13:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
![]()
romadone, кілька днів тому залив повний бак москальського дизеля. Витрати палива трохи кращі за OKKO Pulls (хоча, так склалось, що жодного разу не цікавився хто виробляє той дизель). Це я вже вдруге заправляюсь на Лукойлі, і поки результат мені подобається. Хіба що двигун працює галасніше ніж на мозирському (заливав на WOG) - але приблизно так само, як і на Pulls.
Aero, а що, на КЛО мозирська соляра? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |||||||||||||||||||||||
![]()
На КЛО звичайна соляра - мозирська, стандарт ЕВРО4, 9.55 грн. Є брендована соляра, Вентус називається чи шось схоже, вона прибалтійська і дорожча. ОККО Diesel Plus - це теж здається прибалтійське пальне. А яка конкретно була різніця у витраті палива ОККО Diesel Plus и ДТ Лукойл? І яка різниця ДТ Лукойл порівнянні з WOG(Мозирь)? |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |||||||||||||||||||||||
![]()
Pulls, на Лукойлівському дизелі - 4.1 у значно вищому темпі. З WOG порівнювати важко - на той час я їздив 60-70 і без кондиціонеру, але і тоді, я приїхав на заправку WOG з ДП від Лукойл і витратами 3.2, і більше я такої цифри не бачив. Тому поки мій досвід - Лукойл, WOG (Мозир) - приблизно однаково за витратами, ОККО Pulls (виробник невідомий) - трохи більші витрати і дорого. За звуком двигуна найбільше сподобався WOG. Але то був "простий" WOG, хоча й недешевий, зараз на їхніх заправках продають WOG Mustang - заливав невеликі партії, висновки зробити важко, виробника не знаю. |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
![]()
Хлопці, як я розумію, "чистий" литовський дизель у нас ніхто не продає? Виключно у комбінації з нано-мега-супер-пупер "оригінальним пакетом присадок BASF"?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |