![]() |
#461 |
![]()
І проавда всі притихли, невже ні в кого нема що сказати. Хлопці, як вам весна, як дороги
![]() |
|
![]() |
![]() Скажи форуму спасибо :))
|
|
![]() |
#462 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
![]()
Найшов роботу? Це добре. У нас просто весна неправильна
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#464 |
![]()
про дорогу краще промовчу, ато нові слова появляться
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
![]()
мертво...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
![]()
Минулої суботи замінив резину на літню, міняв на холдінгу на калуському шосе. Мойка, шиномонтаж та балансування + 15 гривень за грузіки обійшлося в 200 гривень. Знаю що дорого і можна було й дешевше набагато зробити, але зробив в них. Зато походив під машиною, пороздивлявся там що до чого.
Ще мене дивує, що на вторинному ринку наші з Вами автомобілі так втрачають в ціні. Чому зараз двохрічні автомобілі по 10-11 тисяч доларів. Не підкажете часом яким бензином заправлятися в нас в Франківську. Я десь 3-4 місяці останні заливав окко- 95 пульс на Вовчинецькій, але щось мені здається, що машина гірше стала запускатися, хочу попробувати змінити на лукойл- україна. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
![]()
vlytvyn, Привіт. Я колеса міняю сам. Купив собі 4 диска, кинув на них зимову гуму, і тепер без черги і мороки за 40хв. коли треба міняю сам. Бензин заправляю 95 на ВОГ ( виїзд з Франківська на Калуш і автобазар) скарг нема.
Але ти краще скажи коли ти явишся і покажешся народу ![]() Ти як той шпійон ![]() |
|
![]() |
![]() |