![]() |
#121 |
![]()
Усіх з святом
![]() Народ може після роботи кавусі попєм десь завтра післязавтра.....або холодного ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() Скажи форуму спасибо :))
|
|
![]() |
#123 |
![]()
На ЮББ ми ходим по вечорах, а так то працюєм. Юра цей тиждень я неможу мабуть на наступному тижні щось придумаєм. Чи ти у відпустку на моря плануєш...?
|
|
![]() |
![]() |
#124 |
![]()
Ху із ЮББ ???
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
![]()
Зісь ізь "Южьний берегь Бістріца"
![]() |
|
![]() |
![]() |
#126 |
![]()
Десь наш Андрійко пропав. Мабудь точно на моря подався. Андрій аууууууу, дайся чути.
|
|
![]() |
![]() |
#127 |
![]()
Упс
![]() ![]() ![]() Це ж яка з них ? Біля Словнафт ( колишнього ) ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Хлопці мене довго не було, а чого? читайте троха нижче
![]() ![]() ![]()
Дякую! ![]()
Муза так зайшла що вгробила мені комп в неділю до сьогодні ремонтував і відновлював мережу і нет.
на ЮББ були і внеділю і сьогодні і вчора ![]()
АУУуууу... я тут ![]()
хочу теж в гори. ти з ким рвешся і якими способами куди само
? ЮББ -єто так бі мовітіи "Южньій Бєрєг Бістріцьи" неважно де головне щоб бістріца (надвірняньська ор солотвинська) і компанія. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Последний раз редактировалось Sprinter_NOX; 02.07.2009 в 10:04. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
![]()
Sprinter_NOX
сєнкіс за пояснення на рахунок ЮББ, нижче товаріщі уже пояснили ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |