![]() |
#31 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() Скажи форуму спасибо :))
|
|
![]() |
#32 | |||||||||||||||||||||||
![]()
Де там і де чітко? Відсканував свою книжку, ні до того ні після про 6 міс. нічого немає. Навіщо так злосно людей лякати про втрачену гарантію? ![]() |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
#33 |
![]()
Заходиш на ОФИЦ. ХЮНДАЙ в гарантийный сервис и находиш вот это....
http://new.hyundai.com.ua/img/img_up...y_legk_avt.xls |
|
Последний раз редактировалось dizel; 21.05.2008 в 13:32. |
|
![]() |
![]() |
#34 |
![]() В керівництві з експлуатації що написано?Це тільки для відміток про проходження ТО ЯК ВКАЗАНО В КЕРІВНИТЦТВІ!/читай заголовок/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |||||||||||||||||||||||
![]()
Все правильно, звонив в сервіс - дійсно 6 міс. або 10000... Так що вибачаюсь... ![]() ![]() P.S. Так чи інакше завтра будуть міняти масло, машина пройшла від ТО0 4 тис., нормальним це не рахую.... |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
#37 |
![]() ![]() Я так подозреваю, что 6 месяцев в 85% автомобилях наступит раньше, т.к. по Киеву особо не разгонишься. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#38 | |||||||||||||||||||||||
![]()
Заміть, що в нових ще краще, 6 міс. або 15000! ![]() Значить так - пройшов я сьогодні то "міжпланове" ТО, ще пів години на сервісі вони між собою сперечались чи треба чи ні... Одні питали - мол "чого приїхали?", інші - "все правильно, минуло типу 6 міс. ..". Я так зрозумів я там перший приїхав на ТО1, коли ще нема пробігу 10000. Замінили таки масло, масляний фільтр, гарно "підтягнули" всю ходову (тільки спереді були чуть болти ослаблені). Ну і обійшлось це все майже 300грн. Тепер сказали знов через 6 міс., або як буде пробіг 10000.... ![]() |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
#40 | |||||||||||||||||||||||
![]()
![]() А где проходил ТО? Кто именно спорил - ремонтники или их начальство? Присутствовал ли при выполнении работ, и как почувствовал их качество? ![]() |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |