![]() Скажи форуму спасибо :))
|
|
![]() |
#2 |
![]()
Думаю без проблем можна виїхати. Вчора бачив на центри тушкана, і навіть VW Т5 і Hyundai H1 повнопривідні, причому колеса без шипів і ланців.
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]()
я також так думаю, на початку сезону поки місцевий автобатальон не роз'їздив дорогу можна... На ці вихідні поїду в Подобовець, а в наступні думаю буду брати Тростян
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]()
подскажите плз, реально ли доехать до лыжных трас да акценте или надо его кидать в славсом а далее таксо типа УАЗик??
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]()
якщо йдеться про тростян то до крiселок впринципi можна, якщо не шкода машину. дальше не рекомендуэться але я б на твому мiсцi залишав машину в славську бiля динамо а дальше на уазiку.
|
|
Последний раз редактировалось SeL; 04.01.2009 в 16:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]()
SeL, я шось дуже сумніваюсь, що Accent доїде і до крісеки.
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]()
от і в мене виникли сумніви... тому і вирішив запитати у людей, котрі там були\ бувають.... А якщо ваша ласка, лишить будь ласка номер мобільного, щоб у вападку чого було кому зателефонувати.
Буду вдячний. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]()
Пару років тому я з другом до кріселок на спейcстарі (з тіптроніком) доїхали, без ланцюгів, і не один раз я там бачив всякі ВАЗи...
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]()
SeL, був тепер на Тростяні, і правда найтяжчий кусок під мостом проїхати, там ніби два мужика з лопатами постійно шось рівняють але всерівно ямеги на пів колеса, тай дальше до кріселки дві такі ямки, що легкова просто там не проїде.
Згідний краще лишити машину біля Динамо на стоянці тай на таксі на верх без нервів і проблем. |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]()
ага, до того ж краще зразу на центр, бо кріселки то таке, півгодини сидиш на морозі (не враховуючи чергу) і молишся щоб доїхати тільки до того верху. А от на своїй машинці я все таки попробую сам
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |