|
Регистрация | Правила | Пользователи | Социальные группы | Календарь | Поиск | Сообщения за день | Все разделы прочитаны |
![]() |
|
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
![]()
Всім привіт
![]() ![]() Взагалі, народ пора гуртуватись!!!!! P.S. Якщо є пропозиції пишіть по цій темі, або в личку повідомленням, Воха. Запрошуйте друзів в клуб. |
|
![]() |
![]() |
![]() Скажи форуму спасибо :))
|
|
![]() |
#2 |
![]() ДА Дружище,смотрю с общением у Вас проблемки!Может тебе стоит на своей машине наклеить адресс клуба,а внизу ПРИСОЕДИНЯЙТЕСЬ!Очень хочу в этом году попутешествовать по западной Украине,посмотреть Карпаты,половить у вас рыбу,может и в Тернополь заскочу. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]()
То коли будем зустрічатись???
Зокрема мені цікаво, хто де брав у Тернополі зимову резину, ато по форуму бачу що в Києві вона дешевша на 100-200 грн за шт.? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]()
Коли скажете..
![]() Напевно буде краще у неділю... Наступні питання: * формат зустрічі - катання, пиво (постійно за кермом), пирода (погода вже нета), мужики чи сімьями? * розмови про символіку клуба? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]()
То як робимо? Я маю свій клуб. Давайте в Неділю на 2 годину зустрінемося на Ватрі! Але перед тим подзвоніть мені на 80967546067, або лишіть номер, я сам передзвоню, там і шото придумаємо
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]()
Давайте 19.10.2008 на 14-00, ВАТРА. Там зустрінемося і далі побачимо шо робимо! (Місце зустрічі - ВАТРА, по дорозі на Березовицю. Перед РОСТ-МЕТАЛ. Подробиці на http://furious-angels.at.ua/index/0-2)
|
|
![]() |
![]() |
|