|
Регистрация | Правила | Пользователи | Социальные группы | Календарь | Поиск | Сообщения за день | Все разделы прочитаны |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
![]()
ітак..дали мені сьогодні покататися..а саме зробити ТО-1
мдя...я тупо в шоці.. приїхав на 10 ранку як записаний не пускали..потом отдав ключі...чекав годину майстра... но саме цікаве зохожу я і кажу - я записанй на 10 на то і вже 10-02, мені пацан кажде -тіпа пожди ща заберем давай ключі, я кажу я ще хотів турботаймер поставити і затонувати.... пауцан на мене дивиться тіпа як на лоха і каже..а нафік вам турботаймер - у вас турбіни нема ![]() менеджер йому каже - шо тіпа тож є..а пацан йому - то то ж не турбіна..то нагнетатель ![]() ![]() дальше історія номер 2 ( "АРО - лох") дождався я сервісніка той заповнив сервісну книжку і в попихах сказав суму, я заплатив підписався, і каже тіпа ви звиняйте у нас куча роботи на тоніровку самі їдьте але вже..ну я дибіл подписався заплатив завівся поїхав ![]() ( за памілки не сваріть) і після ТО шось шуршись..тіпа як защіта дісків...поїду скажу. ітак ....процес двінувся - сьогодні поставлений біксенон..завтра вночі тестувать буду....світить за...бісь на черзі діски і резіна..але скоріш за все після хими..а так...можливо музика покашо - ....двігатель не лізу 5 років.....бо на гарантії....хотя хто його знає....замовив обд2 розєм для діагностики..мож і прошию якось....якшо дамп скачаю...а от як його зробити....то треба почитати ітого заправлено повний бак соляри, куплена нова зимова гума 185-65 14 Nokian hakkapelita r після встановлення якої якимось фантастичним випадком росход соляри зменшився на літру.... і накат краше..але при резких маневрах на асфальті срака виляє...розганяв до 140 шумна трошки..але намано..жду снігу боюся ментів ![]() не в тему але на участку дороги з бабину до рівного розганяв робочу машинку мітсубісі л200 до 174 км на годину при паспортних 163....і чуствувалось якби дорога пряма довша була і не під гору то ще ожна було б.... ![]() ![]() ![]() ![]() нагадаю...машина не моя ![]() ![]() ітого, хоча і не їжжу на акценті останнім часом..але купив світодіодні габарити де є багатенно діодів...класно світять..і купив реснички...тількишо наліпив...як виглядає...фіг його знаю.треба машину виганяти..а холодно. да і спати хочу..але вигляд трошки помінявся |
|
![]() |
![]() |
![]() Скажи форуму спасибо :))
|
|
![]() |
#2 |
![]()
тiльки шо мучався і ставив діски....пізно правда..на годинник не дивився... проставочні кольца купив і проточив внутрішній 54.1 зовнішній 60.1 ох і намучився я з нимим..гемор ше той....але поставив..азвтра помию машинку і прокатаюсь і сфоткаю...
отакі вони... ![]() тыльки шо потестив резыну ы заодно пофоткав на календарик скажу одне гудить як на возы... вібрує..по-ходу незбалансована...але до 100 км на год не чуствуєтья..швилкість набирає класно і хорошо..на дубенській трасі до 200 дуже бистро так набрала...може ізза того шо трошки менші колеса...чесно кажучи не наю..але трясе і гуже шумить дуже сильно....придеться обесшумить салон..чи не наю шо робити навіть ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]()
ітак пройшов був ТО 30 000км на сервісі Вест моторс
залишив машину..так як по роботі дали іншу то по роботі їздив десь до 17 годин залишив же її десь в 9 ранку. позвонили по телефону сказали міняти передні колодки....лоханувся...був трошки іншим дуже зайнятим согласився... ітого заміна масла фільтра масляного, топлівного, повітряного і фільтра салону, + заміна передніх колодок і все....ітого майже 2000 грн..і майже робочий день... приїхав забирати машину спішив забрав.. поставив на роботі...ввечері забирати машину кручу стартером не заводиться...ще раз кручу...секунд 5 крутить потім схвачує... іду тихенько дизель гріється довго більше 2000 оборотів не кручу. вранці заводити а роботу та сама фігня з 2гого разу після 10 секунд крутіння заводиться...прогріваю..прогріла..їду на роботу....плететься передімною жигуль деб 30 км...думаю обжену...2 передача газу дав....вона неохотно набирає обороти...і о чудо..коли я оказуюсь на встречній полосі і стрелка тахометра заходить за 2000 оборотів.....газ перестає откликаться і капец....машина аж присідає.....я по тормозам і назад за жигуль.....кароч проснувся дуже бистро.. їду на сервіс.... провожу там вже пів дня з 9 ранку і десь до 13 години....оказуєтсья рішили нахімічить....кароч наколхозили....при мені ще разок..потім поміняли топлівний фільтр..2 раза..завелась і поїхала..нормально тепер вже.. я баран...як приймав машину на уровень масла не подивився.... сьогодні вранці достаю щуп.....а там вуаля....рівень масла дес ще на половину вище максимума....їду на СТО, кажу шо така фігня.... з мене роблять такого собі дурачка....кажуть заглуши мотор достають щуп...і там якраз чуть нижче максимума..кажутьь он норма....машина ще 2 хвилини стоїть достає щуп...і там те саме норма....завтра вранці провірю ще раз..саме вранці коли машина постоїть, мені знаомі механіки кажуть шо я...самі знаєете хто і шо щуп провіряється на холодній машині зранку... що в такому випадку робити...бо чесно кажучи цей сервіс взагалі е подобається..уже 3 ТО і мені поміняли масло по схемі -1ТО SHEL 2ТО ESSO 3 ТО ZIC(шо за масл о хз..якесь китайське), нікои расходнікі старі не залишають....остатки масла теж....притому що передімною робив ТО знаомий на тушкані там само так йому все щробили поміняли масло на мобіл, і залишили остаток...чому така дискримінація не розумію.. що порадите з рівнем масла? |
|
![]() |
![]() |
![]() |